Commissaris hoort Maurice de Hond


AMSTERDAM – Afgelopen dinsdag, 13 november 2007 om 20:00 uur, werd de 60 jarige M..de H. uit Amsterdam gehoord door de wandelende commissaris inzake zijn rol in wat bekend staat als de Deventer moordzaak.

Na de afloop van de horing, die één uur duurde en middels een videoverslag is opgetekend, werd M. de H. weer heengezonden.

In verband met het maatschappelijk belang van de horing van deze klokkenluider is besloten dit videoverslag hier openbaar toegankelijk te maken voor “the people”.

Zie ook:

Reporter special: de Deventer moordzaak
Website geen onschuldigen vast
Rapport Oordeel zelf
Zwartboek NFI, Bijlagen Zwartboek NFI

1 Reacties op “Commissaris hoort Maurice de Hond”


 • Ik was op bezoek bij het monument de Schreeuw, om Theo van Goch mijn vriend in vrijheid van menigsuiting ter herdenken. Kennelijk uit angst voor Moslim terreur werd zelfs zijn naam niet vermeld, ik heb dat als schokkend ervaren en vroeg mij af, waarom zijn beste vriend de Commissaris daar genoegen mee heeft genomen/

  Ik twijfel niet aan de goede intenties van Mourits de Hond, het is jammer dat hij zich te kwetsbaar heeft opgesteld door de klusjesman al dan niet terecht, als dader aan te wijzen. Wat de Casus betreft de Staat der Nederlanden wordt geregeerd door een juridisch/politiek/criminele organisatie ex art.140 Sr (zie http://www.deoppositie.nl. )

  Via de dubbele agenda van politici, worden de ministers van Justitie niet doeltreffend gecontroleerd op naleving van hun ministerieele verantwoordelijkheid evident waaraan het gehele rechtssysteem op alle niveaus heeft kunnnen corrumperen in overtreffende trap, met als rechtsgevolg dat de minderbegaafden binnen de gelederen van de Zittende en Staande Magistratuur zich op sleutelposities hebben weten te nestelen, ter destabilisering van het hier ten lande geldend rechtssysteem.

  Een tiental jaren geleden al is de procureur-generaal bij het OM, mevrouw mr,Korvinus afgetreden omdat zij geen verantwoording meer durfde nemen voor de negatieve ontwikkelingen bij het OM.

  U moet mijn aftreden dan ook zien als een signaal naar de samenleving, hoewel ik bang ben dat dit signaal niet zal worden gehoord aldus genoemde Magistrate!

  Welnu het OM is inmiddels in verkeerde handen gevallen, van Wetshandhaver tot een criminele organisatie ex art. 140 Sr als zodanig veelvuldig betrokken bij zaken die het daglicht niet kunnen verdragen, het zelfde geldt voor de Zittende Magistratuur die in samenspanning met het OM althans het malafide deel daarvan, via grove schendigen van recht en vormverzuimen, de criminele situatie creeren, waarbij het mogelijk wordt, een verdachte in de zin van art. 27 Sv volkomen los van de schuldvraag altijd te kunnen veroordelen, waartoe zeer veeelvuldig opzettelijk gerechtelijke dwalingen worden uitgesproken, waarvan akte!

  de Werd: deoppositie.nl

Laat een reactie achter

Je moet inloggen om te reageren.